Kino “skoro pod hviezdami“

Celý rok veľmi rýchlo prešiel a ani nevieme ako, a je tu posledný týždeň. Známky sú už uzatvorené, a preto si kultúrna komisia pripravila pre dievčatá kino pod hviezdami.

Ale ako to už býva, nie vždy ide všetko podľa plánu. Hviezdy na nebi síce svietili, ale počasie nám neprialo. Kino sa preto presunulo do klubovne školského internátu. Prvotným  nápadom našich pani vychovávateliek bolo, aby sme si pozreli film, nad ktorým sa zamyslíme, ale samy si uvedomili, že prichádza leto a treba sa naladiť na vtipnú nôtu. Preto zvolili romantickú komédiu s názvom SRDCE NA DLANI.

Keď už pukance boli nachystané, premietač zapnutý a dievčatá usadené, film sa mohol začať. Celé premietanie filmu sa nieslo v dobrej nálade. Neúnavný smiech dievčat bolo počuť chodbami internátu do neskorých hodín.

A o čom vlastne komédia bola?

Láske na veku, ani mieste nezáleží. Nikdy nevieme, kedy a kde nás stretne. Môžeme sa zamilovať v škôlke, na dôchodku, na ulici, v parku. Kedykoľvek a kdekoľvek.

Keď sa film skončil, všetky sme sa s úsmevom odobrali do postelí. Dievčatá sa ešte veľmi dlho rozprávali o tomto zážitku.

V mene všetkých dievčat by som sa chcela poďakovať kultúrnej komisii za to, že si pre nás kino pripravili. Dúfame, že sa takéto podujatie bude ešte opakovať.

Natália Ďaďová, 7.VS